Suedia, Marea Britanie, Florida, Germania, Polonia, Dubai sau Ungaria. Toate ii sunt cunoscute pentru ca in fiecare a lucrat. Iar de aproximativ o luna este in Romania, o tara despre care spune ca ii place pentru combinatia dintre cultura slava si cea latina si mai ales pentru ca romanii vorbesc foarte bine engleza.

Despre felul in care decurge o zi din viata lui afirma ca nu are o rutina, pentru ca, altfel, viata ar fi plictisitoare. Astfel, are zile in care se trezeste la 7-7.30 daca trebuie sa ajunga la sala, lunea sa trezeste in jurul orei 8 pentru ca in prima zi a saptamanii are sedinta saptamanala cu managementul grupului, iar in unele zile se da jos din pat la 9.

“Imi dau seama ca din cauza traficului din Bucuresti este bine sa te trezesti mai tarziu. Nu este mereu posibil pentru ca uneori avem sedinte dimineata. Nu sunt o persoana matinala, dar daca trebuie sa ma trezesc dimineata, ma trezesc”, spune Johan Ohlson.

Citeste si:

Citeste intregul text in articolul: Are 34 de ani si a lucrat pe 8 piete: Cand ma mut in alta tara, sunt deja pe pilot automat

O ZI DIN VIATA UNUI MANAGER este un produs editorial exclusiv care prezinta saptamanal viata de business a celor mai puternici manageri din Romania.