S-a nascut in Suedia si inca de mic mutarile au fost pentru el un mod de viata, schimband nu mai putin de zece scoli. Acum are 34 de ani si deja a lucrat in opt tari. „Cand ma mut intr-o alta tara, sunt deja pe pilot automat”, a declarat pentru wall-street.ro, Johan Ohlson, director de creatie in agentia de publicitate Saatchi&Saatchi, in interviul in care a povestit cum decurge o zi din viata lui.
Suedia, Marea Britanie, Florida, Germania, Polonia, Dubai sau Ungaria. Toate ii sunt cunoscute pentru ca in fiecare a lucrat. Iar de aproximativ o luna este in Romania, o tara despre care spune ca ii place pentru combinatia dintre cultura slava si cea latina si mai ales pentru ca romanii vorbesc foarte bine engleza.

Despre felul in care decurge o zi din viata lui afirma ca nu are o rutina, pentru ca, altfel, viata ar fi plictisitoare. Astfel, are zile in care se trezeste la 7-7.30 daca trebuie sa ajunga la sala, lunea sa trezeste in jurul orei 8 pentru ca in prima zi a saptamanii are sedinta saptamanala cu managementul grupului, iar in unele zile se da jos din pat la 9.

“Imi dau seama ca din cauza traficului din Bucuresti este bine sa te trezesti mai tarziu. Nu este mereu posibil pentru ca uneori avem sedinte dimineata. Nu sunt o persoana matinala, dar daca trebuie sa ma trezesc dimineata, ma trezesc”, spune Johan Ohlson.

Citeste intregul text in articolul: Are 34 de ani si a lucrat pe 8 piete: Cand ma mut in alta tara, sunt deja pe pilot automat

O ZI DIN VIATA UNUI MANAGER este un produs editorial exclusiv care prezinta saptamanal viata de business a celor mai puternici manageri din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri