Cu aproape 3 milioane de download-uri pe episod, serialul produs de HBO (Home Box Office) este cel mai piratat serial TV din acest sezon. Productia Game of Thrones (“Urzeala Tronurilor”) a ocupat pozitia a doua in topul celor mai piratate productii TV in anul 2011, insa in acest an si-a adjudecat primul loc, potrivit Torrent Freaks.
Unul dintre motivele pentru aceasta “popularitate” este timpul in care serialul este difuzat in diverse regiuni. In Australia productia este difuzata cu o saptamana intarziere, motiv mai mult decat suficient pentru ca fanii serialului sa apeleze la site-urile cu torenti.

Insa data difuzarii nu este singura problema . Alt obstacol pentru telespectatori este faptul ca productia poate fi vizualizata doar de abonatii HBO.

In topul tarilor care pirateaza “Game of Thrones” se afla Australia (10,1% din descarcari), urmata de Statele Unite(9,7%), Canada(7,7%), si Marea Britanie(7,6%).


Sursa Foto HBO, IMDB

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri