Adrian Ursu este noul director editorial al Intact Media Group

Adrian Ursu, jurnalist cu o experienta de peste 20 de ani in mass-media din Romania, a fost promovat in functia de director editorial al Intact Media Group, unul dintre cele mai mari grupuri de presa la nivel local.

Ursu va coordona politica editoriala a institutiilor media din grupul Intact si va integra proiectele jurnalistice ale grupului atat in print, cat si in televiziune, radio si online. In dezvoltarea strategiei de continut a grupului va colabora indeaproape cu echipele de management ale fiecarei entitati – Jurnalul National, Antena 3, Observator, Radio Zu, antena3.ro, observator.tv.

Portofoliul Intact Media Group cuprinde cinci posturi TV (Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia TV, GSP TV), doua posturi radio (ZU si Romantic FM), doua cotidiene (Jurnalul National si Gazeta Sporturilor), trei reviste sub licenta BBC (Top Gear, Good Food si Science World).

“Ma bucur sa am un rol privilegiat, acela de a raspunde asteptarilor unui public exigent, pe care il respect foarte mult”, a declarat Adrian Ursu.

Jurnalistul are o experienta de 14 ani in presa scrisa si 7 ani in televiziune in Romania, de-a lungul carierei sale fiind ziarist de investigatie, corespondent de razboi, analist politic si ocupand mai multe functii de management in companii media, precum Intact Media Group, TVR, Adevarul, Cotidianul sau Gandul. In 2011 s-a alaturat trustului Intact ca invitat permanent al emisiunii "Exces de putere cu Oana Stancu" si realizator al emisiunii “Secvential”, difuzate la Antena 3.

Citeste si:
Din cauza COVID-19, britanicii nu mai au încredere în presă
Din cauza COVID-19,...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri