Aproape 21 de milioane de persoane au urmarit cea de-a 71-a gala de decernare a Globurilor de Aur, duminica seara, la televiziunea americana - cea mai buna audienta obtinuta de acest eveniment in ultimii zece ani, potrivit cifrelor oficiale furnizate de cabinetul Nielsen, scrie Mediafax.

Aceasta gala cu o durata de trei ore, difuzata de postul NBC de la hotelul Beverly Hilton din Beverly Hills, Los Angeles, a fost urmarita de 20,9 milioane de telespectatori - o crestere cu 6% fata de 2013, cand ceremonia a fost urmarita de 19,7 milioane de persoane.

Aceasta a fost cea mai buna audienta pentru Globurile de Aur din 2004, anul in care triumful ultimei parti din trilogia "Stapanul inelelor", intitulata "Intoarcerea regelui", a atras in fata micilor ecrane 26,8 milioane de telespectatori americani.

Aceasta excelenta audienta reflecta primirea foarte buna de care au avut parte cele doua gazde ale galei, actritele de comedie Tina Fey si Amy Poehler, care au prezentat ceremonia de decernare a Globurilor de Aur pentru al doilea an consecutiv si care vor "recidiva" si anul viitor.

"Gala de ieri (n.red. duminica seara) a functionat inca o data pentru ca cele doua prezentatoare stiu cum se faca televiziune", a scris criticul TV al revistei Time.

Organizatorii celei de-a 71-a gale a Globurilor de Aur au recompensat filmul "Jaf in stil american/ American Hustle", de David O. Russell, cu trei trofee - "cel mai bun film-comedie/musical", "cel mai bun rol principal feminin intr-un film comedie/ musical (Amy Adams) si "cea mai buna actrita in rol secundar intr-un lungmetraj" (Jennifer Lawrence).

Drama "12 ani de sclavie/ 12 Years a slave", regizata de Steve McQueen, a primit Globul de Aur la categoria "cel mai bun film-drama", iar Leonardo DiCaprio ("Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street"), Cate Blanchett ("Blue Jasmine"), Matthew McConaughey ("Dallas Buyers Club") si Jared Leto ("Dallas Buyers Club") au castigat celelalte trofee pentru interpretare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri