REBRANDINGUL ANULUI: Utilizarea brandului Telekom, aprobata pentru Romtelecom si Cosmote

Actionarii operatorului elen de telecomunicatii OTE au aprobat un acord de licentiere intre Deutsche Telekom, Romtelecom si Cosmote Romania, prin care cei doi operatori din Romania vor dobandi dreptul de utilizare a brandului "Telekom".

La adunarea generala au participat actionari reprezentand 67,97% din capitalul OTE, se arata intr-un comunicat al operatorului elen de telecomunicatii. Actionarii au aprobat incheierea acordului de licentiere intre Deutsche Telekom, Romtelecom si Cosmote Romania, precum si termenii de baza ai acestuia, anunta Mediafax.

Rebranding Romtelecom Cosmote

Potrivit informatiilor publicate pe site-ul OTE in 8 aprilie, in urma acordului cu Deutsche Telekom, Romtelecom si Cosmote Romania vor dobandi dreptul de utilizare a brandului "Telekom". Acordul va intra in vigoare odata cu semnarea acestuia si va avea o durata de valabilitate nedeterminata.

Romtelecom si Cosmote Romania vor putea, prin acest acord, sa inregistreze in Romania o denumire corporatista care sa contina numele "Telekom" si sa o foloseasca in si in afara tarii.

Cei doi operatori de telefonie vor putea sa foloseasca marca Deutsche Telekom pentru oferirea, distributia si promovarea serviciilor si produselor licentiate. Marca va putea fi utilizata in magazinele licentiate, cladiri, echipamente, documentele de afaceri, imbracamintea angajatilor, adresele de email, precum si la inregistrarea domeniilor de Internet.

Citeste si:
Rebranding Telekom: cum transmiti valorile companiei catre angajati
Rebranding Telekom: cum...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri