A doua runda de abonamente pentru festivalul de muzica electronica Untold se va lansa marti, 28 noiembrie, incepand cu ora 14.00. Organizatorii pun la bataie 5.000 de abonamente la pretul de 449 lei plus taxe, disponibile doar pentru fanii care s-au inregistrat pe site-ul oficial al festivalului.

Dupa ce primele 15.000 de abonamente la pretul special de 400 lei plus taxe au fost vandute in doar cateva minute de la lansare, organizatorii festivalului au anuntat data la care vor putea fi cumparate o noua runda de abonamente.

Astfel, marti, 28 noiembrie, incepand cu ora 14:00, fanii Untold care s-au inregistrat pe site-ul festivalului incepand cu luna august vor putea sa isi achizitioneze bilet la cea de-a cincea editie Untold, la pretul de 449 lei plus taxe.

Tot marti vor fi puse in vanzare si abonamente VIP la pretul de 1100 de lei plus taxe. Abonamentele la pretul intreg de 650 de lei plus taxe vor fi disponibile doar din februarie 2018.

Fiecare persoana care s-a inregistrat va primi pe mail un link unic, functional incepand cu data de 28 noiembrie, ora 14.00, prin care va putea achizitiona maxim 4 abonamente. Cei care nu s-au inregistrat pot sa mai faca acest lucru pe site-ul festivalului, www.untold.com.

Fanii care isi achizitioneaza abonamente pentru festival pot consulta si optiunile de cazare care vor fi disponibile din luna ianuarie 2018.

Untold 2018: cand va avea loc

Cea de-a patra editie a festivalului Untold va avea loc in perioada 2-5 august, in Cluj-Napoca. Editia de anul trecut a strans peste 330.000 de participanti in cele 4 zile ale festivalului si peste 200 de artisti internationali, printre care Ellie Goulding, Hurts, MØ, R City, Tinie Tempah, Example & DJ Wire si Jasmine Thompson, Armin van Buuren, Afrojack, Axwell&Ingrosso, Dimitri Vegas&Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, Steve Aoki, Chris Liebing, Loco Dice, Solomun, Sven Vath, Jamie Jones, Dubfire, Andy C, Borgore, Chase&Status(DJ Set), Dub FX, Pendulum(DJ Set) si Sigma(DJ Set) si multi alti artisti ai genurilor live acts, tehno, drum&bass si house.

Sursa foto: untold.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri