Intr-un an marcat de numeroasele dispute politice, cititorii wall-street.ro au preferat sa ramana optimisti, povestile de succes ale romanilor mentinandu-se printre cele mai populare articole.

Tanarul bancher care a pus pe hold o cariera la Londra pentru a lucra in guvernul tehnocrat

Desi astazi are un job visat de multi tineri romani la una dintre cele mai puternice institutii financiare din lume, s-ar intoarce oricand in Romania, sa lucreze cu oameni cu viziune si in proiecte provocatoare. Daniel Farmache a povestit intr-un interviu experientele sale din anul petrecut in guvern si care au fost cele mai importante lectii.

Actele necesare pentru inmatricularea auto in 2017: modificari, costuri si etape

Anul acesta, in Romania a fost din nou simplificat procesul pentru inmatricularea unui vehicul, intrucat de la 1 februarie in baza legii nr 1/2017 la dosar nu mai sunt necesare dovada achitarii timbrului de mediu, adeverinta ANAF si taxa de inmatriculare auto in valoare de 60 de lei.

Timbrul de mediu va fi scos de la 1 martie 2017. Dispare si impozitul auto, de la 1 ianuarie 2018

Noul Guvern a promis in ianuarie eliminarea timbrului de mediu pentru inmatricularea auto de la 1 martie 2017 si a impozitului auto de la 1 ianuarie 2018.

Transcarpatic, primul tren de lux din Romania cu dusuri si gustari si bauturi la bord: cat te costa sa ajungi in Constanta, Brasov sau Arad

Transcarpatic, primul tren de lux din Romania, a intrat recent pe ruta Bucuresti-Constanta pe care va circula tot sezonul estival. Trenul are facilitati ca in vest, iar preturile sunt comparabile cu cele de la CFR Calatori. Ce gasesti in Transcarpatic si cat te costa sa ajungi la mare sau la munte.

Top 18 miliardari din Europa. Cum si-au dobandit acestia averile

Cele mai bogate persoane din Europa au ajuns sa detina averi importanta datorita mostenirilor sau antreprenoriatului. Cum arata topul si pe ce loc se afla reprezentantul Romaniei.

Guvernul nu acorda nici in 2017 bonuri de masa sau tichete de vacanta si nu plateste orele suplimentare

Guvernul Grindeanu nu va acorda bugetarilor nici in 2017 bonuri de masa, tichete de vacanta sau tichete-cadou si nu va plati orele suplimentare efectuate, care vor fi recuperate cu zile libere, arata un proiect de ordonanta de urgenta publicat luni de Ministerul Finantelor.

Viata ca in filme: Romanul care infrunta furtunile si lupta impotriva piratilor

Stie sa asambleze si sa dezasambleze 12 tipuri de arme de foc; preferata lui, modelul Benelli MR1. “Linia de ochire este buna si imi place ca poti sa o folosesti si in spatii inchise – daca esti prins in camera motoarelor, de exemplu, ti-ar putea salva viata”. Cristian Bobeica are un job (extrem) de neobisnuit, periculos dar si exotic – este contractor privat in domeniul securitatii navale, protejand cargo-urile de pirati. Are o poveste demna de film – si nu spunem asta des.

Romanii care si-au resuscitat viata prin demisie si au calatorit 9 luni in Asia: "Stilul de viata abordat ne sperie si pe noi uneori"

"Gloria vine din a indrazni sa incepi", "viata este mai buna pe o plaja izolata", "astazi ma trezesc la 4:30, dar nu regret nimic". Cu aceste cuvinte puse pe pagina sa de Facebook, o tanara din Bucuresti rezuma cel mai bine propria fericire si inainte, si dupa ce a inceput aventura vietii ei pana acum. A aruncat un rucsac in spate, si-a luat prietenul de mana si au plecat sa traiasca adrenalina libertatii in lume, un stil de viata care pana si pe ei i-a speriat uneori.

Retailerii incep retragerea brandului Nutella din supermarketurile din Italia

Ferrero, producatorul Nutella, a raspuns acuzatiilor conform carora uleiul de palmier folosit in crema de ciocolata si alune poate cauza cancerul. Mai multi retaileri din Italia au decis retragerea produsului din supermarketuri.

Cele mai scumpe si cele mai ieftine cartiere din Bucuresti

Chiar daca Bucurestiul a fost depasit de Cluj-Napoca in topul oraselor din Romania cu cel mai mare pret mediu al apartamentelor, Capitala se poate “lauda” cu unele dintre cele mai scumpe cartiere din tara. De notat si faptul ca metrul patrat in Giulesti, unul dintre cele mai ieftine cartiere bucurestene, a ajuns sa fie la fel de scump precum metrul patrat in orasul Iasi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri