Pro TV isi intrerupe colaborarea cu Dana Budeanu ca urmare a ofenselor aduse Asociatiei "Daruieste Viata"

Pro TV anunta ca si-a intrerupt colaborarea cu creatoarea de moda Dana Budeanu, dupa postarile acesteia la adresa Asociatiei ”Daruieste Viata”, care construieste un spital oncologic pentru copii. PRO TV a sustinut dintotdeauna cauze care au adus schimbari reale in vietile oamenilor, precizeaza protv.ro.

Incepand cu data de 30 octombrie 2019, colaborarea PRO TV cu Dana Budeanu a incetat, se anunta pe pagina de Facebook a emisiunii "Vorbeste lumea", ca urmare a postarilor creatoarei de moda cu privire la Asociatia "Daruieste Viata". Reprezentantii postului de televiziune mentioneaza ca PRO TV isi doreste ca valorile pe care le promoveaza sa se reflecte si in actiunile partenerilor.

”PRO TV este liderul televiziunilor din Romania si a sustinut dintotdeauna cauze care au adus schimbari reale in vietile oamenilor, fie ca vorbim despre lupta impotriva cancerului, sprijinirea copiilor abandonati sau protectia mediului inconjurator.

PRO TV inspira romanii sa fie mai buni prin divertisment de calitate, informatie si ne dorim ca valorile pe care le promovam, printre care se afla onestitatea, responsabilitatea, pozitivitatea sa se reflecte si in actiunile partenerilor nostri”, se specifica intr-un comunicat oficial al postului tv.

Dana Budeanu, cunoscuta drept specialista in moda, a scandalizat opinia publica, in urma cu cateva zile, cand printr-un mesaj al ei postat pe Facebook le-a jignit pe Oana Gheorghiu si Carmen Uscatu, fondatoarele „Daruieste Viata”. Mesajul a jignit si peste 260.000 de romani si 1.700 de companii, care au donat pentru acest proiect. In luna august, celebra trupa Metallica a donat 250.000 de euro pentru viitorul spital.

Citeste si:
A început construcția Spitalului Modular ATI Piatra Neamț
A început construcția...

Gabriela Firea a recunoscut marti seara ca a dat share pe Facebook postarii referitoare la dotarea spitalului oncologic pentru copii, construit din donatii. Edilul general invoca libertatea de exprimare. In plus, a spus ca nu i se cunoaste un mare merit - acela ca ea a dat terenul pe care se construieste spitalul pentru copiii bolnavi de cancer.

Sursa foto: Captura Video Youtube

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri