Pro TV anunta ca si-a intrerupt colaborarea cu creatoarea de moda Dana Budeanu, dupa postarile acesteia la adresa Asociatiei ”Daruieste Viata”, care construieste un spital oncologic pentru copii. PRO TV a sustinut dintotdeauna cauze care au adus schimbari reale in vietile oamenilor, precizeaza protv.ro.





Incepand cu data de 30 octombrie 2019, colaborarea PRO TV cu Dana Budeanu a incetat, se anunta pe pagina de Facebook a emisiunii "Vorbeste lumea", ca urmare a postarilor creatoarei de moda cu privire la Asociatia "Daruieste Viata". Reprezentantii postului de televiziune mentioneaza ca PRO TV isi doreste ca valorile pe care le promoveaza sa se reflecte si in actiunile partenerilor.

”PRO TV este liderul televiziunilor din Romania si a sustinut dintotdeauna cauze care au adus schimbari reale in vietile oamenilor, fie ca vorbim despre lupta impotriva cancerului, sprijinirea copiilor abandonati sau protectia mediului inconjurator.

PRO TV inspira romanii sa fie mai buni prin divertisment de calitate, informatie si ne dorim ca valorile pe care le promovam, printre care se afla onestitatea, responsabilitatea, pozitivitatea sa se reflecte si in actiunile partenerilor nostri”, se specifica intr-un comunicat oficial al postului tv.

Dana Budeanu, cunoscuta drept specialista in moda, a scandalizat opinia publica, in urma cu cateva zile, cand printr-un mesaj al ei postat pe Facebook le-a jignit pe Oana Gheorghiu si Carmen Uscatu, fondatoarele „Daruieste Viata”. Mesajul a jignit si peste 260.000 de romani si 1.700 de companii, care au donat pentru acest proiect. In luna august, celebra trupa Metallica a donat 250.000 de euro pentru viitorul spital.

Gabriela Firea a recunoscut marti seara ca a dat share pe Facebook postarii referitoare la dotarea spitalului oncologic pentru copii, construit din donatii. Edilul general invoca libertatea de exprimare. In plus, a spus ca nu i se cunoaste un mare merit - acela ca ea a dat terenul pe care se construieste spitalul pentru copiii bolnavi de cancer.

Sursa foto: Captura Video Youtube

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri