Elon Musk nu pare să fie un fan al noii serii de televiziune „Stăpânul inelelor” create de Amazon Studios, criticând aspecte importante legate de modul în care unele personaje sunt descrise în serial, contrazicând într-un fel viziunea creatorului universului fantastic, John Ronald Reuel Tolkien, relatează BusinessInsider.

După ce a vizionat primele două episoade al serialului, cel mai bogat al planetei a intrat rapid pe rețeaua lui preferată de socializare, adică pe Twitter, și a scris un mesaj prin care a dat imediat de înțeles că nu-i place cum a ieșit povestea realizată de producătorii seriei de pe Amazon.

„Tolkien se răscolește în mormântul lui”, a spus miliardarul.

La scurt, printr-un alt tweet, Musk a completat mesajul său explicând faptul că nu-i plac în special personajele masculine ale serialului.

Aproape fiecare personaj masculin de până acum este un laș, un ticălos sau ambele. Numai Galadriel este curajoasă, deșteptă și de treabă”, a scris excentricul miliardar pe Twitter.

Galadriel, interpretată de actrița galeză Morfydd Clark, este una dintre vedetele feminine ale serialului.

Amazon a investit 1 miliard de dolari în seria „Stăpânul Inelelor: Inelele puterii”, inspirată din lumea lui J.R.R. Tolkien, iar foștii directori executivi ai companiei au declarat pentru BusinessInsider că Amazon va folosi seria creată pentru a determina dacă Amazon Studios este o afacere utilă pentru grupul patronat de Jeff Bezos.

Cifrele preliminarii arată bine pentru serial și Amazon Studios: serialul a avut premiera vineri, iar 25 de milioane de oameni s-au conectat la primele două episoade. Criticii au oferit serialului recenzii în mare parte pozitive, de asemenea, ceea ce este un indicator că Amazon ar putea marca un succes cu această producție.

Evident, au fost și critici negative, unii dintre ei fiind nemulțumiți de distribuirea anumitor actori pentru unele roluri, principalele aspecte fiind cele dat de rolurile atribuite unor actori de culoare, deși universul creat de Tolkien are la bază cultura și istoria europeană, potrivit CNN.

Citeste si:
VIDEO: Gandalf, din Stăpânul Inelelor s-a vaccinat anti-COVID
VIDEO: Gandalf, din Stăpânul...

Povestea din serialul produs de Amazon Studios are loc cu 3.000 de ani înainte de filmele lui Peter Jackson „The Lord of the Rings”, iar Jeff Bezos a fost implicat personal în aducerea serialului pe Amazon.

Stăpânul Inelelor: Inelele puterii este considerat ca fiind cel mai scump serial produs vreodată, bugetul estimat pentru primul sezon fiind de 465 milioane de dolari, potrivit CNN.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri