Veste uriașă pentru iubitorii de muzică electronică din România. Armin van Buuren va ajunge din nou în fața fanilor din țara noastră. Armin van Buuren ajunge la Digital Throne, cel mai mare festival dedicat pop culture (video games, music, entertainment) din România. Artistul va mixa alături de alte nume mari de renume internațional.

Armin van Buuren, unul dintre cei mai iubiți artiști revine în România. În ce oraș va mixa DJ-ul olandez

Armin van Buuren revine în România, însă nu se întoarce pe Cluj Arena așa cum ne-a obișnuit și nici la București. Îndrăgitul artist care este primit de fiecare dată cu brațele deschise în țara noastră ajunge, de această dată la Iași. Digital Throne, cel mai mare festival dedicat pop culture (video games, music, entertainment) din România va pune la dispoziție scena pe care va urca Armin van Buuren, alături de alte nume mari din industria muzicală internațională precum Lost Frequencies, Tom Odell și JP Cooper.

Sursa foto: Facebook/ Armin van Buuren

Alături de aceștia vor urca și artiști locali precum B.U.G. Mafia, Delia, Deliric și Connect-R. Timp de 10 zile, orașul Iași devine gazda celui mai mare festival dedicat entertainment-ului modern. Digital Throne - Closing Ceremony va avea amplasate trei scene, în locații istorice ale Iașului, ce vor găzdui artiști, speakeri și peste 700 de jucători profesioniști de CS:GO, DOTA2, PUBG Mobile, Mobile Legends, Tekken 7 și eFootball. De asemenea, în cadrul evenimentului va avea loc primul Comic Con din Iași, unde publicul va avea ocazia să interacționeze cu artiști și actori internaționali, conform informațiilor publicate de platforma iabilet.ro.

Cât costă biletele la Digital Throne - Closing Ceremony, festivalul la care va mix Armin van Buuren

Prețul abonamentelor la festivitatea de închidere a Digital Throne (1-3 septembrie) este, la momentul scrierii acestui articol, 230,47 lei. Abonamentele VIP sunt sold out. Abonamentul achiziționat direct la festival va avea un preț de 250 Lei.

Biletele pot fi achiziționate de AICI.

Armin van Buuren, un fenomen în România

Armin van Buuren s-a aflat, pentru 21 de ani la rând, în lista primilor cinci DJ ai lumii și a reușit ca la fiecare apariție live să construiască o relație specială cu fanii din întreaga lume. Olandezul a fost prezent în line-up-ul UNTOLD încă de la prima ediție, din 2015.

La ediția din 2019 a festivalului de pe Cluj Arena, artistul a pregătit pentru fanii festivalului un show istoric de șapte ore și jumătate, în exclusivitate pentru UNTOLD, care a debutat cu Imnul României, „Deșteaptă-te Române”. Armin van Buuren i-a avut ca invitați speciali pe membrii Orchestra Operei Naționale Române din Cluj-Napoca. E unul dintre cei mai dedicați oameni de pe scena muzicii electronice, iubește România, iar fanii au ajuns să se îndrăgostească de artistul care a dus live set-ul de festival la nivelul următor.

Sursa foto: Facebook / Armin va Buuren

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri