Mult-așteptatul concert al lui Armin van Buuren, care urma să aibă loc pe data de 24 septembrie, în București, a fost amânat pentru 2022. Anunțul a fost făcut chiar de către artist, pe pagina sa de Facebook.

Ce mesaj a postat Armin van Buuren pe pagina sa

Vestea că Armin van Buuren nu va mai fi prezent pe scena din Piața Constituției, la concertul care era programat pe data de 24 septembrie, a întristat mii de fani. Românii îl așteptau cu sufletul la gură pe Armin van Buuren, pe care îl vor revedea din nou în țară abia în 2022.

“România, eram atât de aproape să dansăm împreună la cel mai mare solo show al meu. Mi se frânge inima că în acest moment, din cauza situaţiei provocate de pandemia de COVID-19, nu avem altă opţiune decât să amânăm evenimentul pentru 24 septembrie 2022. Echipa mea a muncit din greu pentru a organiza un show extraordinar şi eram extrem de încântat să vă revăd şi să vă simt energia. În loc să ne gândim la ce ar fi putut să fie, mă uit înainte spre ce va urma. Deşi nu vă putem arăta ce am creat pentru anul acesta, vă promit că anul viitor veţi lua parte la un show memorabil. Până atunci, aveţi grijă de voi şi rămâneţi în siguranţă!.

Armin van Buuren

Organizatorii de la Armin van Buuren: „Cuvintele nici nu pot exprima cât de încântați am fost să începem călătoria Sound of Music”

La rândul său, organizatorii și-au transmis regretul cu privire la faptul că „Sound of Music” nu va mai avea lor.

„Cuvintele nici nu pot exprima cât de încântați am fost să începem călătoria Sound of Music și cât de entuziasmați eram să vedem alături de tine cel mai mare show muzical al lui Armin van Buuren din Europa. Din păcate, lumea în care trăim este un loc în care circumstanțele se schimbă rapid.

Din păcate, din cauza numărului crescut de cazuri Covid-19 din București, noi și Primăria București am luat decizia de a amâna spectacolul până la 24 septembrie 2022. Siguranța voastră va fi întotdeauna principala noastră prioritate, motiv pentru care va trebui să așteptăm ceva mai mult până când vom putea dansa din nou împreună”, au scrie reprezentanții ALDA, companie care organizează evenimentele marca Armin van Buuren.

Citește și un interviu în exclusivitate realizat cu Allan Hardenberg, CEO ALDA, compania care organizează a evenimentele lui Armin van Buuren ca „A State of Trance” sau „Armin Only”

Biletele de la concertul lui Armin van Buuren din 2021, din București, valabile pentru 2022

Toate biletele care au fost cumpărate până în acest moment pentru evenimentul „Sound of Bucharest”, unde trebuia să fie prezent Armin van Buuren sunt valabile pentru anul viitor. Cei care îşi doresc să participe la Sound of Bucharest 2022 se pot înregistra pe soundofbucharest.com pentru a afla noutăţile legate de acces şi bilete, după cum scrie chiar Armin van Buuren în postare.

Concertul lui Armin van Buuren din București, amânat. Motivul? Capitala e la un pas să intre în scenariul roșu

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) a decis să limiteze numărul de participanți la cel mult 2.500 de persoane și a adăugat și introducerea obligatorie a purtării măștii, în cadrul acestor evenimente, ca urmare a creșterii numărului de cazuri de COVID-19 din Capitală.

În acest final de săptămână, rata de incidență din București a ajuns la 2,93, ceea ce face, practic, ca municipiul să fie la un pas intrarea în scenariul roșu.

Sursa foto: Facebook / Armin van Buuren

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Raluca Juncu
Raluca este unul din reprezentanții entuziaști și curioși ai generației Millennials. A studiat Jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București și a urmat un master în Comunicare și Resurse Umane, în cadrul aceleiași instituții. Timp de doi ani a fost redactor la revista Forbes România și colaborator în cadrul mai multor proiecte editoriale precum Top 500 companii , Top 30 cele mai influente femei, precum și...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri