Alexandrion Grup Romania, cel mai mare producator de bauturi alcoolice pe plan local, a emis primul spot High Definition – “De la un prieten”.
Spotul Alexandrion poate fi vizionat, in format HD, pe postul de televiziune ProTV, incepand cu 12 februarie. “De la un prieten” reprezinta o coproductie romano-germano-slovena si a fost filmat pe coastele Mediteranei, la granita dintre Slovenia si Croatia.

Calitatea si claritatea imaginii spotului sunt de aproximativ patru ori mai mari decat standard, oferind telespectatorilor o experienta unica cu brand-ul. Pregatirea spotului Alexandrion pentru emisie HD a implicat un proces de scanare a peliculei si tratarea fiecarui cadru ca pe o fotografie de sine statatoare. Fiecare din cele 2.500 de fotograme selectate a fost recolorata, apoi fotogramele reasamblate și calibrate.

Spotul HD Alexandrion “De la un prieten” a fost produs de agentia de publicitate GMP Advertising, alaturi de casa de productie Multimedia Est si regizorul Linus Ewers din Germania.

Alexandrion Grup a inregistrat in 2009 vanzari brute de 78 de milioane euro. Printre produsele companiei se numara: Alexandrion, Brancoveanu, Cava d’Oro, Kreskova, Alexander, Red Bowler scotch whisky si alte 20 de marci. Noul manager Alexandrion: Semne de revenire, abia spre finalul lui 2010Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Grupul Alexandrion intra pe piata de retail cu un magazin propriu