CEC Bank lansează cardul multicurrency prin care clienții au acces direct la conturi în zece valute și pot face plăți la comercianți și retrageri fără comisioane și costuri asociate schimbului valutar.

Cardul de debit pentru persoane fizice Visa Multicurrency poate avea asociate până la zece conturi: în lei, euro și alte valute și are zero comision de administrare și retragere de la bancomatele din România și Uniunea Europeană. În plus, se oferă retrageri gratuite de la orice bancomat din lume în limita a 1000 lei/lună și acces gratuit la aplicația CEC.

Cardul poate fi alimentat prin transferuri în lei sau în valută, dar și prin depuneri în lei și euro la bancomatele multifuncționale (MFM) CEC Bank. În cazul unor plăți sau retrageri în valută, dacă există disponibil în contul în valuta respectivă (eg euro sau lire sterline), tranzacția se va realiza direct în acea monedă, fără costuri asociate conversiei valutare.

Cele 9 valute străine care pot fi asociate cardului de debit VISA Multicurrency fără comisioane suplimentare de deschidere și administrare cont sunt euro, dolari SUA, dolari canadieni, lire sterline, franci elvețieni, coroane daneze, coroane suedeze, forinți sau zloți.

”Cardul Multicurrency răspunde unor nevoi clare pe care le-am identificat în piață: românii care călătoresc sau fac cumpărături online din străinătate și vor să evite costurile asociate conversiilor valutare sau retragerilor de numerar, dar și românii care lucrează în străinătate și trimit bani acasă familiei”, a declarat Bogdan Neacșu, Director General al CEC Bank.

Cardul Visa Multicurrency poate fi ridicat din orice sucursală CEC Bank, dar și online.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri