Platforma Marketplace din cadrul magazinului eMag, sectiune in care diferiti retaileri vand produse din categorii precum carti si asigurari, a generat vanzari de peste 66.000 de carti in noua luni precum si peste 12.000 de polite RCA in doua luni, conform oficialilor companiei.

Totodata prin platforma Marketplace s-au vandut 10.000 de discuri muzicale in trei luni. Un client persoana fizica a comandat viniluri de 10.000 de euro.

“Vom continua extinderea pe mai multe nise din piata – putem confirma ca vom continua sa oferim diferite asigurari intrucat este o piata mare, de 2 mld. euro, cu potential ridicat. Vom avea insa si alte surprize”, spune Iulian Stanciu, actionar principal la eMag.

La vanzarile de pe Marketplace eMag pastreaza un comision ce variaza intre 5 si 10%. “Ne intereseaza in primul rand sa incurajam consumul online, nu atat sa facem profit mare din aceasta activitate”, mai spune Stanciu.

Profitul operational al eMag pe 2011 s-a ridicat la 3 mil. euro, similar cu 2011.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri