Tim Armstrong, CEO-ul AOL, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii globale de Internet, l-a concediat pe Abel Lenz, directorul de creatie al companiei in cadrul unei conferinte a gigantului american din cauza ca acesta i-a facut o poza in momentul in care prezenta un nou website denumit Patch.

“Abel, lasa camera foto! Abel! Esti concediat! Iesi afara!”, a spus Armstrong in cadrul conferintei, potrivit unui blogger prezent la eveniment care a furnizat inregistrarea audio catre presa.

CNN mai scrie ca episodul nu a durat mai mult de 5 secunde, seful AOL reluandu-si discursul imediat.
Lenz a comentat mai tarziu pe Twitter: “No comment!”

Ciudat este insa ca Armstrong, la mai putin de un minut inainte ca Lenz sa faca o poza, a precizat ca nu-l deranjeaza daca cineva ar fi facut publice informatiile despre serviciul Patch.

Incidentul nu a scapat netaxat de cititorii portaului de stiri CNN, mai multi utilizatori acuzand drept iresposabila actiunea sefului AOL.

“Nu asa trebuie sa se comporte un director la o intalnire de business, cu atat mai mult in cadrul unei conferinte”, spune unul dintre cititori.

Un alt vizitator al portalului CNN il acuza pe seful AOL de aronganta: “Asta este una din marile probleme ale corporatiilor americane. Isi trateaza angajatii ca pe niste sclavi”, a completat acesta.

Sursa foto: captura aol.com