Daca autocorrect ti-a distrus un post sau pur si simplu ai fost neatent(a) un moment, in sfarsit exista o alta solutie decat a sterge complet postarea. Reteaua sociala americana va permite in viitorul apropiat sa editezi ceea ce scrii pe Facebook, scrie presa internationala.

Cel mai recent update al Facebook pentru Android adauga abilitatea de a “edita postarile si comentariile dupa ce ai scris deja”. Optiunea va fi adaugata, in timp, pe toate device-urile si pe computere.

Editarea nu a fost inca inclusa in niciun update iOS dar cel mai probabil va fi implementata in viitorul update. Utilizatorii vor vedea “Edit Post” atunci cand apasa pe sageata din dreapta sus a postarii.

Editarea postarilor este insa un subiect spinos, intrucat acest lucru va permite schimbari de statusuri care ar putea “invrajbi” utilizatorii. De exemplu, cineva posteaza “Cine vrea inghetata”, primeste zeci de like-uri, apoi postul poate fi schimbat in “Cine vrea sa bata niste pisici?”, like-urile ramanand.

Facebook a adresat problema, marcand postul ca “editat” si permitand utilizatorilor sa acceseze istoricul postarii cu un singur click. Google+, retea concurenta cu Facebook, a implementat aceasta facilitate de mai multe luni.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri