evoMAG.ro, unul dintre cei mai importanti retaileri online electro-IT din Romania, isi relocheaza activitatea dupa ce a inchiriat un spatiu de 1.200 mp pe soseaua Mihai Bravu din Capitala, in apropiere de zona Piata Muncii.

“Ne mutam la finalul saptamanii, pentru ca de luni, 14 octombrie sa functionam din noul sediu. Decizia care a condus la relocarea din vechiul sediu situat in zona Nerva Traian a fost necesitatea unui spatiu de depozitare mai mare, cat si a unui showroom mai spatios”, a declarat pentru wall-street.roMihai Patrascu, fondatorul evoMAG.ro.
Potrivit lui Patrascu, in noul sediu de pe Mihai Bravu, evoMAG.ro va dispune de un spatiu total de 1.200 mp, de peste doua ori mai mare decat actualul sediu, in timp ce spatiul de depozitare si showroom-ul vor fi de circa trei ori mai mari decat in prezent.
“Am avut in plan relocarea inca de la inceputul anului. Am fost in mai multe negocieri si am gasit destul de greu locatia. Cautam un spatiu care sa dispuna deopotriva de un spatiu de birouri, showroom, dar si posibilitatea de a avea un depozit”, a completat Patrascu.
Intrebat la cat se ridica pretul chiriei in zona, Mihai Patrascu a subliniat ca acesta se invarte in jurul valorii de 10 euro/mp.
evoMAG.ro este la cea de-a treia relocare de la infiintare si pana in prezent, dupa ce initial a avut un sediu in zona Lucretiu Patrascanu, urmata de zona Nerva Traian si de la jumatatea acestei luni, in zona Mihai Bravu - Piata Muncii.

Un nou showroom in tara

Reprezentantul evoMAG.ro a mai precizat ca intentioneaza ca anul viitor sa inaugureze un showroom si in provincie, principalele orase vizate fiind Cluj sau Timisoara.

“De doi ani de zile vrem sa deschidem magazine si in tara. Pana acum evolutia business-ului nu a fost chiar asa cum ne asteptam si atunci am convenit sa amanam extinderea. Vrem ca anul viitor sa deschidem un showroom in Timisoara sau Cluj, al carui supfarata sa fie de circa 100 mp”, a mai spus Patrascu pentru wall-street.ro.

Tot pentru 2014, seful evoMAG.ro isi doreste sa isi diversifice gamele de produse, mizand pe vanzarea de produse destinate copiilor.

In ceea ce priveste evolutia business-ului in acest an, Patrascu mizeaza pe o crestere de cel mult 30%, la circa 15 milioane de euro.

La inceputul lunii iunie a acestui an si retailerul online PC Garage, controlat de catre omul de afaceri Marius Ghenea a inaugurat un nou sediu in zona Timpuri Noi din Capitala.

Principalii concurenti ai evoMAG.ro pe piata locala sunt eMAG.ro, PCGarage.ro sau Cel.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri