Cei mai mari patru retaileri electroIT din Romania, Altex, Domo, Flanco si eMag.ro vor organiza Black Friday pe 22 noiembrie. Desi nu au confirmat oficial, surse din piata au declarat pentru wall-street.ro ca si retailerul fondat de Dan Ostahie va organiza “sarbatoarea reducerilor” tot pe 22 noiembrie.

Asa cum sublinia joi si Iulian Stanciu, director general eMag.ro, la conferinta in care a anuntat informatii despre produsele si strategia Black Friday, majoritatea jucatorilor de pe piata locala vor organiza editia din anul acesta pe 22 noiembrie.

Exista insa si retaileri majori care vor organiza editia pe 29 noiembrie. Afla numele acestora intr-un articol viitor al wall-street.ro.

“Organizam Black Friday pe 22 noiembrie pentru a putea livra toate comenzile pana pe 1 decembrie, deci inainte de Ziua Nationala si inainte de Mos Nicolae. Mai mult, nu vrem ca angajatii nostri sa trebuiasca sa munceasca in perioada aceea”, a declarat Iulian Stanciu, general manager eMag.ro si Flanco.

Flanco va avea 150.000 de produse la pret redus, de trei ori mai multe decat in 2012. In weekendul 22-24 noiembrie, compania se asteapta la 1 milion de vizitatori, 180.000 de tranzactii si vanzari de 85 milioane de lei.

eMag.ro vrea sa dubleze indicii, fata de anul trecut – eMag estimeaza 200.000 de comenzi in data de 22 noiembrie, peste 4 milioane de vizite si vanzari mai mari decat Flanco – 98 milioane de lei, intr-o singura zi.

Domo a confirmat astazi, pentru wall-street.ro, ca vor organiza Black Friday pe 22 noiembrie, fara sa ofere informatii suplimentare.

Contactati de wall-street.ro, oficialii Altex au spus ca nu comenteaza in prezent asupra datei evenimentului, spunand totodata ca o vor anunta oficial “in curand”. Altex nu a oferit nicio informatie suplimentara.

In curand vei putea citi pe wall-street.ro cand vor organiza principalele magazine din retail Black Friday si ce isi propun acestea.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri