Compania F64, cu o cifra de afaceri de 18 milioane de euro, va fi preluata de un investitor strain, la 12 ani de la lansare, anunta reprezentantii companiei.

F64 a fost infiintat in urma cu 12 ani de catre Marian Alecsiu si Daniela Becheru, ca o mica afacere, intre prieteni, inceputa din pasiune pentru fotografie. Compania si-a extins anul acesta categoriile de produse prin smartphone-uri si tablete.
In conditiile unei piete foto in scadere (-15% in acest an), afacerile F64 au urcat cu 12% pe fondul dublarii vanzarilor aparatelor mirorless si a aparatelor compacte si DSLR ale caror vanzari au avansat cu 8,6%.

Vanzarile de Black Friday au depasit 9 mil. lei, in crestere cu 75% fata de anul trecut.

“Astfel, deoarece pozitia F64 in contextul actual al pietei foto-video este una favorabila, decizia de schimbare a actionariatului este destul de previzibila. In zilele urmatoare managementul F64 va oferi mai multe detalii despre schimbarile ce au loc in aceasta perioada”, se arata intr-un comunicat al companiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri