Google a raspuns la peste jumatate dintre solicitarile persoanelor care nu mai doresc ca anumite rezultate despre ele sa apara in motorul de cautare al companiei americane, conform unei surse familiare cu situatia, scrie Businessweek.com.

Google a primit peste 91.000 de cereri pentru ca link-uri sa fie scoase din rezultate, acoperind peste 328.000 de adrese de pe Web, ar fi transmis un reprezentant al Google catre UE, a spus persoana familiara cu situatia.

Google si alte motoare de cautare au fost obligate de catre Uniune in luna mai a anului curent sa indeparteze orice informatii personale care nu mai sunt relevante, la cerere. Cele mai multe cereri au venit din Franta (17.500) si Germania (16.500), conform persoanei anonime. Google ar refuza circa 30% dintre cereri si ar cere informatii suplimentare in cazul a circa 15% dintre acestea.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri