Impactul Internetului in sistemul democratic si in guvernare, analizate la iCEE.fest

Impactul tehnologiei in societate, politica, guvernare si democratie este una dintre temele majore dezbatute anul acesta la iCEE.fest: UPGRADE 100.

Cel mai amplu festival de digital care a avut loc vreodata in tara noastra si in regiune - Agenda UPGRADE 100 cuprinde nu mai putin de 11 linii distincte de continut - va avea loc in Bucuresti, pe 13 si 14 iunie.

Si in acest an, ziua UDemocracy la UPGRADE 100 este organizata de Majoritas Global, prin „Majoritas Academy” si partenerii sai.

  • Majoritas este o companie fondata de antreprenorul roman Lucian Despoiu, printre altele co-fondator eJobs si fondator al uneia din primele agentii digitale din Romania, Kondiment.

Astfel, pe FOCUS Stage 4, in prima zi a festivalului, scena TECH & DEMOCRACY va cuprinde prezentari, dezbateri, concursuri de idei / proiecte si propuneri de solutii inovative.

Pe scena si in sala UDemocracy „actorii” democratiei isi vor uni fortele pentru a intelege si dezbate ce urmeaza in cadrul unei societati in care tehnologia poate perturba chiar conceptul de democratie, in sine.

Citeste si:
UPGRADE 100 a adunat la Bucuresti peste 3.500 de participanti
UPGRADE 100 a adunat la...

>>> Democratia si Tehnologia. Una dintre cele mai importante transformari digitale este prezentarea de deschidere a lui Lucian Despoiu, incepand cu ora 10.00.

>>> Ziua continua cu Sesiunea 1: U Talks, alaturi de Vlad Hatieganu, Managing Partner Majoritas Insights si antreprenorul Marcus Shingles.

>>> Sesiunea 2 este dedicata dezbaterilor. U Debate vrea sa aduca in prim plan argumentele pro si contra ale sistemelor democratice alternative. Despre aceste lucruri vor discuta printre altii: John Edge (Managing Partner Agorai), Michael Bossetta (profesor – Universitatea din Copenhaga).

Reprezentantii a doua echipe vor urca pe scena pentru a-si prezenta ideile si proiectele bazate pe tehnologie, folosita in folosul comunitatii, in sesiunea Sesiunea 3: U Challenge.

Citeste si:
iCEE.fest: UPGRADE 100 - De la blockchain, la impactul social media
iCEE.fest: UPGRADE 100 De la...

>>> Maria Krause (elections independent expert) va reprezenta www.fiecarevot.ro si Irina Zamfirescu (activista in probleme legate de drepturile omului) va reprezenta www.10000depasi.ro.

>>> Radu Puchiu, Fondator si CEO la h.appycities isi propune sa identifice solutiile pentru o viata mai fericita in orase, prin colaborare digitala intre actori relevanti cu mare putere de decizie.

In cadrul Sesiunii 5 U GUESTS: Campaign & Elections, invitati speciali vor sustine prezentari legate de impactul tehnologiei in democractie si campanii electorale.

Printre acestia se afla Dan Kanninen, consultant politic cu peste 15 ani experienta in campanii electorale americane.

Citeste si:
Când vom avea din nou festivaluri “ca pe vremuri”, cu mii de...
Când vom avea din nou...

Stan Greenberg, unul dintre cei mai cunoscuti consultanti politici la nivel mondial si autor de best-sellers, senior advisor in campaniile prezidentiale ale lui Bill Clinton si Al Gore, a confirmat participarea in cadrul sesiunii.

Pe site-ul UPGRADE 100 puteti gasi mai multe detalii, studii de caz spectaculoase si un preview a ce va fi pe scena festivalului care va avea loc in Bucuresti, la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City.

iCEE.fest: UPGRADE 100 are loc la Bucuresti, in perioada 13-14 iunie 2019, pentru al 8-lea an consecutiv, si este realizat cu sprijinul Orange, Nissan, George / BCR, Coca-Cola, GLO, mPlatform, MedLife, Verizon Media, SalesForce, MedLife si a altor sustinatori.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Setari Cookie-uri