Viorica Dancila si-a facut pagina pe Facebook. Iar comentariile sunt fabuloase

Viorica Vasilica Dancila, Premierul Romaniei, si-a facut pagina de Facebook, prima (si singura) postare pana la aceasta ora incepand cu un citat din Winston Churchill. Comentariile pe aceasta postare sunt ironice-amuzante.

Viorica Dancila nu a avut pana in prezent pagina de Facebook, asa ca miile de “fani” care i-au dat like au profitat de “eveniment” pentru a o ironiza. Premierul tarii este recunoscut inclusiv pe plan international datorita gafelor extrem de dese, a lacunelor in exprimare, dar si a deciziilor controversate.

Unul dintre cele mai apreciate comentarii este “Ciurcil e fff bun, dar vă recomand și Moțart”, altcineva spunand ca “Tanti Vio, unde-a jucat bre Churchill asta?”. Altcineva se intreaba de ce sterge din comentarii, in timp ce un alt internaut scrie pe wall-ul Vioricai Dancila ca “Superb citatul, ati revenit in forta. As avea cateva intrebari:
1. Ati aflat in ce judet sunteti?
2. Pakistanul si Iranul mai sunt in UE?
3. Considerati in continuare ca "orice om ii este teama"?
4. Aveti cumva o reteta de muraturi?
Multumesc”.

Altcineva scrie ca “Sunteți și neconflictuală, și cultă, doamnă Veorica, exact așa cum vă descria domnul Liviu. Nu oricine-l înțelege pe domnul Churchill. Sper că l-ați citit în engleză și n-ați pierdut esența”.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Setari Cookie-uri