Glovo livreaza in noptile de vineri si sambata: cat e suprataxa?

Glovo, aplicatie de servicii de livrare rapida, isi extinde programul pe timp de weekend. Astfel, incepand cu acest sfarsit de saptamana, Glovo va livra nonstop in noptile de vineri si sambata.

“Am luat decizia de a extinde serviciul de livrare pe intreaga perioada a weekend-ului pentru a veni in intampinarea clientilor si partnerilor nostri care ne-au soliciat acest lucru. Odata cu cresterea numarului platformelor de on demand video streaming precum si a frecventei cu care lanseaza continut nou, se schimba si lifestyle-ul nostru, al celor care alegem sa petrecem serile de weekend acasa "binge watching" continut digital. Dorim sa impulsionam si business-urile care activeaza pe timp de noapte, ajutandu-le sa ajunga la publicul lor pe toata perioada orelor lor de functionare", a declarat Victor Racariu, General Manager Glovo Romania.

In timpul weekend-ului, incepand cu ora 21, numarul comenzilor in cadrul unor categorii precum cea a produselor cu servire rapida (shaorma, burger), a celor care pot fi impartite cu prietenii (pizza, deserturi) si a produselor din categoria supermarket (bere, snacksuri, etc) creste, acesta fiind unul dintre motivele pentru care Glovo a decis extinderea programului de livrari.

Utilizatorii vor putea astfel sa comande de acum la orice ora de la partenerii Glovo care au program non-stop - restaurante, farmacii, super-market-uri si benzinarii.

Costul livrarilor de noapte, care incep la ora 23 si se termina a doua zi, la ora 9 dimineata, este cuprins intre 9.99 si 19.99 Lei.

Citeste si:
Glovo lansează serviciul Prime: în ce constă acesta
Glovo lansează serviciul...

Start-up-ul de origine spaniola, lansat in Romania in mai 2018, si-a extins business-ul in 7 orase: Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Craiova si Constanta, reusind sa livreze, pana in prezent peste 2,2 milioane de produse in toata tara.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Citește și
A doua soluție digitală împotriva coronavirus: CeMaFac.ro
Setari Cookie-uri