Oferta de obligatiuni Patria Bank se inchide anticipat. Subscrierile au ajuns la 169%

Oferta de obligatiuni Patria Bank (PBK), in valoare de 5 milioane euro, a fost inchisa cu succes la doar 3 zile de la inceperea subscrierilor. Ofera a fost subscrisa in proportie de 169%.

Obligatiunile Patria sunt emise in euro si au o dobanda de 6,5% pe an. In total, Patria Bank a vandut 10.000 de obligatiuni cu o valoare nominala de 500 de euro. Oferta, intermediata de brokerii de la Tradeville, s-a realizat printr-un plasament privat.

Oferta de obligatiuni era programata sa se desfasoare in intervalul 16 septembrie – 4 octombrie, dar putea sa fie inchisa anticipat daca erau inregistrate ordine de subscriere pentru minim 6.000 de obligatiuni cu o valoare de 3 mil. euro. Investitorii au subscris 16.975 obligatiuni cu o valoare totala de 8,48 mil. euro

"In continuare, Banca va efectua demersurile necesare pentru indeplinirea tuturor formalitatilor cerute de institutiile pietei de capital in vederea finalizarii ofertei si inregistrarii obligatiunilor la ASF si la Depozitarul Central in scopul admiterii la tranzactionare a Obligatiunilor pe una dintre pietele administrate de BVB", se mentioneaza intr-un comunicat al Patria Bank.

Ca urmare a suprasubscrierii inregistrate, investitorii vor primi obligatiuni Patria prin metoda de alocare pro-rata. Obligatiunile Patria Bank au o maturitate de 8 ani si vor fi listate pe Bursa de Valori Bucuresti.

Citeste si:
Patria Bank extinde parteneriatul cu Namirial pentru conturi 100%...
Patria Bank extinde...

Sursa foto: Shutterstock
Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Sișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-sef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri