ROCA Investments, compania de private equity fondată de Impetum Group, are în plan listarea la bursă în următorii 2 ani, managerii anunțând că vizează atingerea unei capitalizări de 150 mil. euro (750 mil. lei) până la acel moment.

”Planul ROCA Investments este să ne listăm atunci când atingem o capitalizare de circa 150 milioane de euro, un prag pe care estimăm că îl vom atinge în următorii 1-2 ani”, a declarat Rudi Vizental, CEO ROCA Investments.

Fondată în 2018, ROCA Investments a finalizat 5 runde de majorare de capital, care au totalizat 43,75 milioane euro, a semnat 20 de tranzacții și a finalizat 2 exit-uri.

Din portofoliul ROCA Investments fac parte în prezent companii precum Artesana, Frigotehnica, ROCA Agri RDF Holding și ROCA Industry Holding.

ROCA Industry s-a transferat astăzi în piața principală a Bursei de Valori București (BVB), după ce, cu doi ani în urmă, a debutat în piața AeRO, de asemenea administrată de BVB.

Sursa foto: Ovidiu Udrescu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri