"Domul Basescu, in primul rand, cel care, stiti, el deja scria, sa-l dam afara pe Corlatean dar nu se incheiase votul, mai erau inca doua ore de vot, dupa aceea a scris o scrisoare catre membrii BEC ca sa-i preseze, incercand sa-l ajute pe domnul Iohannis. Dupa care cei de la ACL, care au organizat o parte din protestele de ieri, au confiscat romanilor din diaspora aceasta tema, au transformat-o intr-o tema electorala a lor. Veniti sa ne luptam cu ... Atentie! Votul din diaspora trebuie exercitat de toti romanii care vor sa voteze, dar nu inseamna ca trebuie sa voteze doar aia ai lui Iohanis. Au votat cu diversi candidati si vor vota cu diversi candidati. Deci ei le-au confiscat voturile si nemultumirea", a afirmat Ponta, la Antena 3.

Din informatiile pe care eu le detin, totul este o pregatire de confiscare a acestei teme de catre domnul Basescu si de catre domnul Iohannis care e secundar, ca de obicei in aceasta schema. Domnul Basescu este cel care va avea puterea, care duminica viitoare, daca nu este un scor foarte mare, sa vina sa conteste alegerile si sa zica: Dom'le, raman eu presedinte, Traian Basescu, pana se judeca contestatiile, pana... E un plan ticalos impotriva Romaniei conceput de domnul Basescu si in care domnul Iohannis joaca un rol doar!

Mai multe mii de persoane au participat la mitinguri de solidaritate cu romanii din diaspora care nu au reusit sa voteze in primul tur al alegerilor prezidentiale, oamenii scandand si lozinci impotriva lui Victor Ponta si cerand demisia acestuia.

1. Cu cine ai votat in primul tur si pe cine vei vota in al doilea tur?