Klaus Iohannis va rezolva o data pentru totdeauna "misterul" alegerilor parlamentare din diaspora si vrea sa-i traga la raspundere pe cei responsabili de organizarea de acolo.

Klaus Iohannis a declarat, luni, ca Guvernul trebuie sa analizeze organizarea alegerilor prezidentiale in diaspora si sa-i traga la raspundere si sa-i demita pe care cei responsabili, adaugand ca "cineva trebuie sa suporte consecintele", potrivit Mediafax.

"Cineva trebuie sa suporte consecintele votului catastrofal organizat in diaspora. Guvernul va trebui sa analizeze aceasta chestiune si sa-i traga la raspundere si sa-i demita pe cei care s-au ocupat de alegerile din diaspora", a spus Iohannis. El a adaugat ca "cei vinovati trebuie sa raspunda cu functia". Iohannis a mai spus ca nu vrea sa se mai repete vreodata ce s-a intamplat la votul in diaspora, unde "mii de romani nu au putut sa isi exprime dreptul la vot". "Este inadmisibil, asa ceva trebuie prevenit urgent", a afirmat Iohannis.

Acesta a mai precizat ca il roaga pe presedintele Traian Basescu sa analizeze situatia votului in strainatate si sa recheme de la post toti diplomatii care nu au gestionat corespunzator situatia din sectiile de votare. "Il rog pe presedintele inca in functie sa analizeze aceasta situatie si sa recheme de pe post pe toti diplomatii care nu au gestionat corespunzator situatia din sectiile de vot", a spus Iohannis, intr-o conferinta de presa. "Consider ca este un gest minimal sa fie retrasi ambasadorii si consulii acolo unde romanii au fost umiliti", a adaugat el.

Sursa foto: MEDIAFAX Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri