"Luati cu alcool, ca relaxeaza sinapsele. Nu mai plecati dupa fenta. Nu va mai luati dupa Hotnews, dupa Lucian Mindruta sau pe cine mai aveti voi idol de formator de opinie pe-acolo prin tabara cripto-iohannista", a scris Mirel Palada pe reteaua de socializare.

Acesta a mentionat problema votului din diaspora si a precizat, chiar in ziua alegerilor, ca la sectiile din diaspora prezenta "nu va fi mai mare de 250 mii votanti". Cu toate acestea, numarul romanilor care au votat in diaspora a fost de 378.811.

Zilele urmatoare ne vor arata daca are stofa de lider sau este doar omul descris de adversari.

"In Romania vor veni la vot aproximativ 10 milioane votanti. In strainatate, aproximativ 250 mii. Hai sa zicem 300 de mii, sa-i mai creasca un pic ficatul de placere lui Basescu si camarilei sale. Adica de cel putin 33 de ori mai multi. Eu zic chiar de 40 de ori mai multi, caci nu va fi prezenta la vot in respectivele sectii mai mare de 250 mii votanti", a completat fostul purtator de cuvant al lui Ponta. In plus, acesta a facut un ultim apel la vot, prin care indemna oamenii sa voteze impotriva lui Basescu si a "minionului sau, Iohannis"

Un alt consilier al premierului, Dan Sultanescu, a formulat, printr-o postare pe Facebook, "concluziile invinsilor". Acesta inseamna la respect fata de democratie, explicand victoria printr-o "furie remarcabila a celor care nu au votat in turul 1 si care nu au legatura cu partidele". Sultanescu a mentionat si tradarile, pe care le va evoca ulterior prin "exemple spectaculoase".

Citeste si:

Referindu-se la noul presedinte, acesta a spus: "Klaus Iohannis are sansa de a demonstra si celor care nu l-au votat ca poate fi un presedinte bun pentru toti. Asta chiar este o lozinca, insa zilele urmatoare ne vor arata daca are stofa de lider sau este doar omul descris de adversari in aceasta campanie".

In urma alegerilor de pe 16 noiembrie, candidatul ACL, Klaus Iohannis, a fost votat de 6.126.024 dintre alegatori, in timp ce Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC, a fost votat de 5.081.479 de alegatori.

Sursa foto: Mediafax Foto