Victor Ponta l-a numit pe Teodor Melescanu in postul de consilier

Premierul Victor Ponta l-a numit pe Teodor Melescanu, fost ministru de Externe, in postul de consilier de stat in Cancelarie, prin decizie semnata joi dimineata.

Teodor Melescanu a demisionat, in septembrie, de la conducerea Serviciului de Informatii Externe pentru a participa la primul tur al alegerilor prezidentiale, iar ulterior a fost numit de Victor Ponta la conducerea Ministerului de Externe, cu argumentul ca experienta acestuia va evita aparitia unor noi probleme de vot in strainatate, noteaza Mediafax.

Dupa ce problemele in sectiile de vot din strainatate au continuat si sute de persoane din diaspora nu au putut vota, Melescanu a demisionat, sustinand ca problemele au fost generate de legislatia actuala carere impiedica infiintarea de sectii de vot suplimentare. Melescanu si-a anuntat sustinerea pentru Victor Ponta in turul al doilea al prezidentialelor.

Victor Ponta a declarat ca, daca va castiga alegerile, acesta va fi in echipa sa de la Cotroceni, ca si consilier prezidential pe probleme de securitate nationala.

Citeste si:
BREAKING: Teodor Meleșcanu, chemat la DNA
BREAKING: Teodor Meleșcanu,...
Sursa foto: Mediafax Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri