Presedintele Klaus Iohannis a avut, joi, o intalnire bilaterala, in marja Consiliului European, cu presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, intalnire care a durat aproximativ jumatate de ora, cei doi discutand despre calendarul viitoarei vizite a presedintelui Romaniei la Kiev si sprijinul bilateral.

Surse oficiale au declarat ca bilaterala dintre presedintele Klaus Iohannis si Petro Porosenko a fost ”foarte calda” si a durat aproximativ jumatate de ora, desfasurandu-se dupa declaratia de presa a presedintelui Ucrainei, la sediul Consiliului. Dupa aceasta intalnire, Porosenko a parasit lucrarile Consiliului European, potrivit Mediafax.

”Petro Porosenko l-a salutat pe presedintele Klaus Iohannis in limba romana. A fost o intalnire foarte calda. Cei doi si-au amintit despre faptul ca s-au intalnit la mitingul de solidaritate de la Paris”, au preciat sursele citate.

Dialogul dintre cei doi sefi de stat a fost precedat de o intalnire, in marja Consiliului European, in sala de Consiliu, discutia privind viitorul relatiei bilaterale, sprijinul reciproc pentru proiecte bilaterale si pentru chestiuni de ordin regional intre cele doua tari. In cadrul discutiei bilaterale, presedintele Klaus Iohannis si Petro Porosenko au stabilit calendarul intalnirilor viitoare, au mai preciat sursele citate.

Citeste si:
Dancila: Intr-o luna o sa ies in primul discurs in limba engleza
Dancila: Intr-o luna o sa ies...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Belarus isi securizeaza granita din cauza turismului la Cernobil