Presedintele UNPR Gabriel Oprea a declarat joi, iesind de la consultarile dintre liderii partidelor politice pe tema Codului Fiscal, ca dialogul s-a dovedit a fi constructiv si "lucrurile merg spre concluziile de la discutia tehnica intre partide".

"Dialogul s-a dovedit foarte constructiv, stiti foarte bine ca si UNPR a propus dialog, a fost dialog tehnic, acum este dialog la nivelul liderilor de partide parlamentare si cred ca este un dialog constructiv si se va vedea acest lucru, lucrurile se armonizeaza ceea ce este pana la urma in interesul Romaniei. Vor iesi colegii mei si din coalitie si din opozitie si o sa vedeti ca a fost foarte importanta aceasta intalnire, lucrurile se armonizeaza", a declarat presedintele UNPR Gabriel Oprea, precizand ca a fost nevoit sa plece inaintea incheierii discutiilor pentru ca are alte "activitati", scrie Mediafax.

Intrebat daca s-a stabilit cu cat va scadea TVA, Oprea nu a vrut sa raspunda, dar a precizat ca vor fi surprize placute. "Veti fi surprinsi placut fiindca lucrurile merg cam spre concluzia de la discutia tehnica, liderii de partide acum se armonizeaza si veti vedea ca a fost foarte buna intalnirea pana la urma pentru o problema foarte importanta Romania.

Solicitat sa raspunda daca era oportuna si prezenta ministrul de Finante la aceasta intalnire, liderul UNPR a spus ca Eugen Teodorovici a fost la la intalnirile tehnice, unde s-au intalnit toti reprezentantii partidelor, PSD fiind reprezentat prin Teodorovici. Oprea a plecat mai devreme de la consultari spunand ca merge la o alta actiune.Liderii PSD, PNL, UNPR, UDMR si ALDE discuta la aceasta ora in biroul presedintelui Camerei, Valeriu Zgonea, despre modificarile Codului fiscal.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri