Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca i-a lansat o invitatie omologului sau moldovean, Valeriu Strelet, de a participa la o sedinta comuna a celor doua guverne, intalnirea urmand sa aiba loc la Tulcea in perioada urmatoare.

Victor Ponta a declarat, dupa sedinta informala pe care a avut-o, vineri, in Delta Dunarii, cu ministrii, ca l-a invitat in Romania pe premierul Republicii Moldova, Valeriu Strelet, acesta urmand sa participe la o sedinta comuna a celor doua guverne in perioada urmatoare, la Tulcea, scrie Mediafax.

"Cu siguranta va fi o sedinta comuna, impreuna cu Guvernul Republicii Moldova, i-am adresat invitatia noului premier, a zis da, nu avem inca data stabilita. I-am zis sa ne grabim cat e vremea frumoasa si sa nu fie prea frig. A fost o sedinta la Iasi, dupa aceea la Chisinau, si urmatoarea ar fi trebuit sa fie la Bucuresti, dar n-am scapat ocazia sa propun Tulcea si sigur ca s-a bucurat", a precizat Ponta.Victor Ponta, insotit de o delegatie formata din ministri si consilieri de stat, a facut, joi, o vizita oficiala la Chisinau, cu ocazia Zilei Independentei Republicii Moldova.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri