Klaus Iohannis a declarat, la un an de la alegerea sa ca presedinte, ca a fost un an cu multe provocari si incercari, dar a facut ”primii pasi”.

”In urma cu un an am pornit impreuna pe drumul unui nou mod de a face politica in Romania - cu seriozitate si respect pentru principii si mai putin scandal intre politicieni. A fost un an cu multe provocari si incercari, dar am facut primii pasi. Va multumesc ca imi sunteti parteneri pentru a construi Romania puternica pe care ne-o dorim cu totii!”, scrie Klaus Iohannis pe Facebook, conform Mediafax.

Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale in 16 noiembrie 2014, invingandu-l, in al doilea tur de scrutin, cu 54,43 la suta din voturi, pe premierul in functie de atunci, Victor Ponta. Victoria sa a fost surprinzatoare pentru multi, mai ales dupa ultimele saptamani de campanie. Scorul s-a intors in favoarea lui Iohannis abia pe la mijlocul zilei de 16 noiembrie, cand la vot au inceput sa iasa tot mai multi romani, mai ales tineri, revoltati de ceea ce se intamplase la scrutinul din diaspora in primul tur - cozi uriase si inchiderea sectiilor de votare inainte a apuca toata lumea sa voteze.

Prima reactie a presedintelui ales dupa victoria obtinuta a venit pe Facebook, acesta devenind, de altfel, modul in care Iohannis a comunicat din ce in ce mai des cu romanii dupa seara de 16 noiembrie.

La un an de la castigarea alegerilor din 16 noiembrie 2014, Klaus Iohannis se afla in fata celei mai mari crize din mandatul de presedinte, dupa tragedia din Colectiv, care a dus la depunerea mandatului de catre Victor Ponta. Va instala un nou guvern, insa nu unul al PNL, asa cum cerea anul trecut.

Sursa foto: Contul personal de Facebook al lui Klaus Iohannis

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri