"Spun cu certitudine, intr-o proportie covarsitoare, vor fi tineri. Sigur, avem oameni care vor fi pastrati, care vor participa in continuare la alegeri, la campanie, vor fi candidati, vor fi consilieri locali, primari, vor fi parlamentari, dar anul 2016 este un an important pentru partid, un an de rascruce in care tinerii vor incepe sa participe la constructia viitorului lor", a spus Liviu Dragnea, inaintea congresului TSD, care se desfasoara, sambata, la Romexpo, potrivit Mediafax.

De asemenea, Liviu Dragnea a mai declarat ca la Congresul TSD "se va naste un lider" pe care il va ajuta foarte mult si cu care vrea sa pregateasca in 2016 o noua generatie de lideri in partid. "E un partid care se modernizeaza si care sa vina in fata oamenilor cu o oferta serioasa si cu oameni credibili si foarte multi tineri", a mai spus Liviu Dragnea.

In cursa pentru sefia TSD sunt inscrisi trei candidati. Este vorba despre deputatul PSD, Gabriela Podasca, fostul viceprimar al Sectorului 6, Gabriel Petrea si vicepresedintele TSD, Andrei Tinu. Inainte ca Tinu sa-si anunte candidatura, liderul PSD, Liviu Dragnea, spunea despre Podasca si Petrea, ca ambele variante "sunt bune".