Emil Boc si-a depus, luni, la Biroul Electoral Municipal Cluj-Napoca, dosarul de candidatura pentru functia de primar, fiind insotit de lideri ai PNL Cluj, dar si de candidatii pentru Consiliul Local Cluj-Napoca. "Mi-am depus candidatura pentru functia de primar al municipiului Cluj-Napoca. Urmaresc ca, in urmatorii patru ani, Clujul sa aiba cele mai multe locuri de munca din Romania si sa fie orasul cu cea mai buna calitatea a vietii. Acest lucru este posibil si am demonstrat ca putem fi un competitor serios la adresa Bucurestiului si credem ca, impreuna cu echipa PNL, putem avea, in Cluj-Napoca, orasul cu cele mai multe locuri de munca si orasul cu cea mai buna calitate a vietii din Romania", a spus Boc.

Acesta a adaugat ca prin "calitatea vietii" intelege calitatea mediului de afaceri, a sanatatii, a educatiei, a infrastructuri, a mediului cultural.
"Am demonstrat in anii care au trecut ca putem fi primul oras din Romania in materie de calitate a vietii. Nu putem fi mai buni decat Bucurestiul, in termenii populatiei, pentru ca e Capitala, dar Clujul poate fi orasul numarul unu in Romania in ceea ce priveste calitatea vietii”, a spus Boc.

Intrebat cum comenteaza declaratiile presedintelui PMP, Traian Basescu, care i-a transmis ca a venit timpul sa predea stafeta, Boc a spus ca "prietenia ramane, sfaturile nu". Emil Boc figureaza si pe primul loc pe lista de consilieri locali a PNL Cluj-Napoca.

Anterior, la Biroul Electoral Judetean Cluj s-au depus dosarele de candidatura ale PNL pentru Consiliul Judetean Cluj, lista fiind deschisa de vicepresedintele partidului, Alin Tise. Acesta este si propunerea liberalilor pentru functia de presedinte al CJ Cluj. Tise a spus ca PNL Cluj vrea sa castige un numar de 19 mandate de consilier judetean, care sa ii confere o majoritate de 50% plus 1. Alin Tise a mai detinut functia de presedinte al CJ Cluj in perioada 2008 – 2012.

Sursa foto: Mediafax Foto