"Anul trecut pe vremea aceasta spuneam cat de rea este Guvernarea "Ciolos" si ceream sprijinul oamenilor sa schimbam lucrurile in bine. Azi, Guvernarea "Dragnea" ne arata ca din pacate se poate si mai rau! Iar faimosul "Program de Guvernare Dragnea - Valcov" se dovedeste cea mai mare pacaleala si dezamagire", a scris fostul premier Victor Ponta, pe Facebook.

Acesta sustine ca deja incep sa se vada efectele deciziilor luate de Guvernul PSD.

"Cresterea pretului la gaze + la energie electrica + la creditele in lei = totul cu efect direct in buzunarul fiecarui roman. In loc sa aplici "Codul Fiscal" din 2015 si sa asiguri stabilitatea si predictibilitatea mediului de afaceri in fiecare zi apare alta prostie : taxa pe gospodarie, TVA splitat, accizele la carburnatu, cresterea contributiilor la contracte part time, trecerea tuturor contributiilor la angajat, jefuirea companiilor cu capital de stat, blocarea tuturor investitiilor publice - efectele incep sa se vada!", a mai scris Ponta.

Fostul premier regreta ca toti cei care au asigurat "o guvernare economica si sociala eficienta intre 2012 si 2015 au fost indepartati doar pentru ca nu ii vrea "Daddy" ".

Sursa foto: Agerpres / Grigore Popescu