Dacian Ciolos: Nu am crezut ca dupa alegeri, cei care au castigat se vor comporta "ca vataful pe mosie"

Dacian Ciolos ataca direct si vehement actiunile anti constitutionale, alteori la limita legii, pe care PSD+ALDE le “dezlantuie” de noua luni incoace – incepand cu infama OUG 13 si terminand cu atacul impotriva justitiei din prezent.

“Trebuie sa recunosc ca anul trecut cand am spus ca nu voi candida - pentru ca am promis la inceputul mandatului de premier independent sa nu o fac - nu am crezut ca, dupa alegeri democratice, voi trai din nou momentul in care cei care au castigat se vor comporta ca vataful pe mosie.

Vor biciui in stanga si in dreapta si nu va scapa nici economia, nici justitia, nici macar presa care deranjeaza credinta lor ca a guverna inseamna a stapani si nu a servi.

Nu am crezut ca in 2017 voi mai trai sa aud ca in unele redactii care inca au coloana vertebrala se cere sa nu se scrie in termeni negativi despre doi politicieni, lideri ai unui partid de guvernamant.

Trebuie sa recunosc, am fost naiv sa cred acest lucru. Si totusi indraznesc sa cred ca romanii nu-si vor lasa demnitatea facuta pulberi pentru o marire de salariu promisa dar care iata, vedem pe zi ce trece ca nici macar nu e reala in urma cresterii taxelor, costurilor la credite, pretului la utilitati etc.

Citeste si:
Ungaria nu mai permite presei să relateze despre campania de...
Viktor Orban a pus gând rău...

Da, indraznesc sa cred”, a scris Dacian Ciolos.

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri