Atunci cand una dintre cele 22 de firme satelit ale Primariei Bucuresti infiintate peste noapte de Gabriela Firea se ocupa de servicii si paza, angajand “dintr-un foc” aproape 3.000 de oameni, condusi de un fost SPP-ist al inculpatului Ion Iliescu, nu poti decat sa te intrebi: va fi, cumva, o firma de securitate?

Compania Municipala Paza si Securitate Bucuresti este, practic, o firma “privata”, insa subordonata in mod direct Gabrielei Firea, si care a primit din start un buget de peste 7 milioane de lei si un imprumut de 4 milioane.

Numarul de salariati al firmei va fi, anul acesta, de 2050, ajungand la 3.300 in 2018.

Motivarea existentei acestei firme? Faptul ca legislatia nu permite Politiei Locale sa angajeze mai mult de 460 de lucratori (procent 1/5000 de locuitori). Cu toate acestea, PSD a dovedit de nenumarate ori in istorie ca “indoaie”, modifica si calca legile asa cum doresc.

Compania continua sa uimeasca printr-un buget enorm pentru “reclama si publicitate” – 140.000 de lei.

Citeste si:
Firea: PSD va depune un proiect de lege prin care alocațiile vor fi...
Firea: PSD va depune un...

Sursa foto

Sursa foto: Shutterstock: Monika Gruszewicz

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri