Saptamana aceasta s-a avizat pozitiv un proiect care va da acces presedintilor celor doua camere ale Parlamentului, Primului Ministru, Presedintelui, dar si fostilor presedinti, la servicii de sanatate preferentiale, superioare celor din sistemul public.

Serviciile vor fi oferite, preferential, prin spitalul Carol Davila.

Intrebat de catre opozitie despre proiect, reprezentantul guvernului venit sa il sustina a evitat raspunsul, recurgand la probleme “de procedura”. Apoi, spun reprezentantii USR, reprezentantii PSD au spus ca “asta ne cere CSAT sa facem”. Ce de multe alte ori, acest lucru este o minciuna, intrucat nu va fi vorba de un simplu control medical, ci alesii urmeaza sa isi voteze tratamente curative si de urgenta, preferentiale fata de restul populatiei.

Totodata, PSD-ALDE sustin ca aceste tratamente de sanatate preferentiale tin “de o demnitate a statului”.

Sfatul wall-street.ro catre politicieni? Fiecare dintre ei sa mearga sa stea cel PUTIN o zi internat intr-un spital de stat, pentru a vedea care sunt conditiile reale si, poate, astfel, vor reusi sa inteleaga de ce acest intreg sistem ar trebui remodelat, depolitizat si modernizat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri