Pana in luna noiembrie, “administratia” Primariei Municipiului Bucuresti a tocat nu mai putin de 100 de milioane de dolari (404 milioane lei) pe spectacole si concerte, in acest buget neintrand petrecerea care, in mod sigur, va fi costisitoare, de Revelion.

Practic, primaria Firea a cheltuit mai mult pe circ si distractii decat in strazi (buget de doar 250 mil. lei) sau energie termina.

Cheltuielile pe spitale au fost cele mai mari, 829 mil. de lei, insa mare parte din acesti bani au fost virati in salarii.

Transportul in comun este un dezastru, strazile la fel, si, daca ne referim la consolidarea cladirilor, acesta nu a fost DELOC o prioritate a Primariei Generale Bucuresti si nici nu pare sa devina.

Per total, Gabriela Firea a cheltuit pe spectacole, concerte, recreere, religie si “alte servicii culturale” nu mai putin de… 118,4 milioane de euro.

Pentru educatie Gabriela Firea a dat doar 19 mil. euro.

Sursa grafic

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri