Legile justitiei sunt doar bomboana de pe coliva Romaniei, o bomboana stricata, amara, pe care, din pacate, va trebui sa o inghitim cu totul, sa o suportam, sa ne imbolnavim din cauza ei. Toti, o intreaga natiune, la cheremul unor inconstienti care ar face orice pentru a scapa de Justitie.

Departamentul de Stat al SUA, NATO, Uniunea Europeana, Comisia Europeana, Consiliul Europei, Forumul Judecatorilor, DNA, Forumul Procurorilor, Presedintia, ONG-uri, Ambasade si ambasadori. Toate aceste organisme interne si internationale au tras semnale de alarma de-a lungul ultimilor luni pe marginea coruptiei si in special legilor justitiei.

Ce raspuns au primit? Abuzive (vezi infractorul Dragnea si inculpatul Tariceanu care au transmis un raspuns din partea intregului Parlament), nesimtite (cuvinte grele din partea lui Serban Nicolae la adresa Ambasadorului SUA), minciuni sfruntate (precum faptul ca legile sunt oglindirea celor internationale) sau pur si simplu ignorarea avertismentelor.

PSD-ALDE sunt intr-o goana nebuna sa isi salveze “penalii” si, pentru asta, sunt gata sa calce o intreaga tara in picioare.

Romania, "tigrul Europei",...
Citeste si: Romania, "tigrul Europei", sau cum (nu) se vede asta pe un wall normal

ASTAZI, duminica, 17 decembrie, Romania poate (re)scrie istoria eliberarii. 28 de ani de coruptie, hotie, clanuri mafiote, sifonare de bani s-ar putea opri ASTAZI, cu o singura conditie. Milioane de romani sa iasa din case pentru macar doua ore si sa strige, la unison, vrem libertate, vrem democratie, vrem o clasa politica lipsita de corupti si penali.

ASTAZI este “revolutia” generatiei nascute printre gloantele care suierau in decembrie 1989, luand vieti ale parintilor nostri. ASTAZI este sansa TA de a ramane in istorie.

Nu iesim din casa impotriva unui partid anume, iesim din casa pentru a cere TUTUROR partidelor politice ceva de bun simt – sa slujeasca interesele noastre, ale natiunii, nu ale lor. Ei au fost numiti acolo pentru a conduce cu cap si cu gandul la bunastarea Romaniei, nu a lor. Cum se face ca in ultimii 28 de ani a trebuit sa suportam nume precum Iliescu, Nastase, Basescu, Oprea, persoane fara studii sau cu diplome cel putin ciudat primite – Iordache, Serban Nicolae, fara sa cracnim?

ASTAZI este momentul sa curatam clasa politica, asa cum este ea in prezent – o tumoare care se extinde cu o repeziciune distructiva.

Presa internationala despre...
Citeste si: Presa internationala: PSD, "Blitzkrieg legal" impotriva statului paral

ASTAZI ne vom vedea in strazi, in toate orasele tarii. ASTAZI vom deveni simbol pentru viitorul copiilor nostri, care merita ceva mai bun.