Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat pentru Agerpres ca, la sedinta Comitetului Executiv al partidului, de luni dupa-amiaza, va milita "pentru echilibru", sustinand necesitatea stabilirii unor "limite de competenta ale guvernului si ale partidului, nu un guvern care sa incalece partidul, un guvern cu oameni competenti".

"La sedinta de astazi voi milita pentru echilibru. Indiferent care vor fi discutiile, trebuie sa convietuim, trebuie o coabitare. Trebuie stabilite limitele de competenta ale guvernului si ale partidului, nu un guvern care sa incalece partidul, un guvern cu oameni competenti. Partidul trebuie sa decida in privinta oamenilor care il reprezinta, iar guvernul se exprima cu privire la competenta acestora. Biroul Permanent si CEx trebuie sa functioneze, se vor detensiona situatiile (...). Oamenii se uita la noi si nu inteleg. In urma alegerilor si a votului cu care ne-au mandatat oamenii, noi raspundem de soarta tuturor romanilor, nu numai de cea a membrilor de partid, de aceea avem nevoie de echilibru, pentru a duce la indeplinire programul de guvernare si tot cea ce am promis", a declarat Niculae Badalau pentru Agerpres.

Referitor la o eventuala demisie sau demitere a ministrului de Interne, Carmen Dan, Badalau a sustinut ca decizia apartine premierului.

"Cu privire la ministrul de Interne, Carmen Dan, premierul decide si propune CEx si, atunci, sunt cele doua sectiuni - guvern si partid - care functioneaza", a precizat presedintele executiv al PSD.

Sursa foto: Agerpres/ Radu Tuta

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri