Viorica Dancila a adus in discutie cele doua cereri de demisie pe care i le-a cerut presedintele Klaus Iohannis, anuntand ca nu demisioneaza „sub nicio forma” din fruntea Guvernului atat timp cat are sprijinul presedintelui PSD si al coalitiei de guvernare, scrie Digi24.

Premierul a precizat ca i-a promis lui Liviu Dragnea ca va duce la capat programul de guvernare.

„Sunt un om responsabil, am fost 9 ani europarlamentar si am responsabilitate fata de cetatenii Romaniei si fata de Romania de a merge pe drumul drept, de a nu crea instabilitate in tara mea, pentru ca atunci cand creezi instabilitate parerile din extern nu sunt cele care conteaza pentru tara noastra. Eu vreau ca fiecare sa vada in Romania un exemplu, un exemplu creat de PSD din punct de vedere al cresterii economice si vreau sa duc la capat mandatul cu care am pornit la drum”, a spus Viorica Dancila.

„Nu-mi voi da demisia sub nicio forma atata timp cat am sprijinul presedintelui partidului, al coalitiei de guvernare si atata timp cat am sprijinul dumneavoastra”, a spus premierul la Consiliul National al pensionarilor PSD.

Ea a adaugat ca Romania are crestere economica si merge pe drumul bun.

Citeste si:
Viorica Dancila a renuntat la majorarea salariului minim cu 100 de lei
Viorica Dancila a renuntat la...

Presedintele Klaus Iohannis a spus, luni seara, ca este imperioasa demisia premierului Vorica Dancila, pentru „a face loc unor oameni responsabili si competenti”.

„Este din ce in ce mai vizibil ca Dragnea si ai lui nu au nicio solutie pentru o guvernare buna si eficienta”, a spus presedintele.

El a adaugat, comentand executia bugetara pe primul trimestru al acestui an, ca PSD ca este incapabil sa tina ordine in finantele publice, iar dupa trei prim-ministri si tot atatia sefi la ANAF, cel mai vizibil efect este incertitudinea si lipsa de predictibilitate.

Citeste si:
Romania va avea un nou Guvern pe 4 noiembrie
Romania va avea un nou Guvern...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Paleologu: E dezastruos pentru democratie ca nu avem dezbateri