Masuri de securitate fara precedent in Parlament, in ziua dezbaterii motiunii de cenzura impotriva Guvernului Dancila. Pentru jurnalisti a fost amenajat un tarc special, holul dintre Senat si Camera Deputatilor a fost inchis si mai multe lifturi sunt rezervate exclusiv parlamentarilor, accesul altor persoane fiind interzis, scrie G4Media.

Senatorii si deputatii USR au contestat masura, anuntand ca, din solidaritate cu presa, nu vor folosi nici ei lifturile rezervate special parlamentarilor.

Holurile care fac legatura dintre Camera Deputatilor si Senat au fost blocate, nemaiputandu-se trece dintre-o parte in alta. De asemenea, accesul oricaror alte persoane in afara de parlamentari, jurnalisti sau angajati ai Parlamentului este restrictionat pe holul principal de unde se face accesul in sala.

"Consilierii mei stau de 1h la intrare in parlament. Secretariatul General al Parlamentului refuza cererile de acces din partea USR, in timp ce cei de PSD intra fara probleme. Dictatura lui Dragnea. Si-a transformat Parlamentul in mosia lui", a postat pe Facebook deputatul USR Adrian Claudiu Prisnel.

Ieri a fost luata o alta masura in premiera in Parlament: conducerea institutiei a interzis invitatii USR in Parlament. Cateva zeci de persoane sunt in acest moment in fata Parlamentului.

Citeste si:
Ciolos anunta ca Alianta USR PLUS a strans cele 200.000 de semnaturi
Ciolos anunta ca Alianta USR...

Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
PNL are semnaturile necesare pentru demiterea Vioricai Dancila