Deputatul PSD Nicolae Bacalbasa propune sanctionarea celor care au depus plangere impotriva Jandarmeriei. Intr-un interviu acordat RFI, a oferit si argumentele facand chiar o comparatie intre demonstratiile din Romania si violentele din Fasia Gaza. Ambasada Israelului la Bucuresti solicita public domnului Bacalbasa „sa-si retraga spusele” si „sa se informeze in profunzime inainte de a face comparatii nepotrivite si socante.”

„Ambasada Statului Israel a luat cunostinta de afirmatiile scandaloase si neadevarate ale domnului deputat Nicolae Bacalbasa. In numele statului evreu, dorim sa-i atragem atentia politicianului roman ca declaratiile sale denatureaza faptele cu privire la situatia din ultimele luni de la granita cu Fasia Gaza si am aprecia ca domnul deputat sa se informeze in profunzime inainte de a face comparatii nepotrivite si socante, scrie Digi24.

Atacurile violente asupra civililor israelieni, coordonate in ultimele luni de gruparea terorista Hamas, nu vor ramane niciodata fara raspuns din partea noastra. Statul Israel isi va apara mereu poporul impotriva oricaror incercari de a-l suprima.

Domnul Bacalbasa ii insulta cu afirmatiile sale si pe protestatarii romani pasnici care au fost prezenti in Piata Victoriei, asociindu-i cu teroristii Hamas.

Ca urmare, solicitam public domnului Bacalbasa sa-si retraga spusele si sa se asigure ca pe viitor, astfel de asocieri cel putin neadecvate sa nu se mai regaseasca in discursul domniei sale”, a transmis ambasada Israelului intr-un comunicat.

Excesul de violenta al jandarmilor la protestele din 10 august este perfect explicabil din punct de vedere uman, a sustinut la RFI deputatul PSD Nicolae Bacalbasa, care a facut o paralela intre evenimentele din Piata Victoriei si confruntarile din Fasia Gaza. De asemenea, Bacalbasa spune ca cei care au mers cu copiii la mitingul diasporei sunt iresponsabili, iar cei care au depus plangeri impotriva Jandarmeriei ar trebui imediat sanctionati pentru participare la o demonstratie ilegala, pentru participare la o demonstratie dupa ora 21.00 si pentru ca au ramas in Piata Victoriei dupa ce Jandarmeria "a emis toate avertizarile legale imperative de parasire a zonei”.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri