Vicepresedintele PSD Adrian Tutuianu, unul dintre initiatorii demersului de inlaturare a lui Liviu Dragnea, sustine ca 50 de parlamentari din organizatii extrem de puternice au semnat scrisoarea anti-Dragnea si numarul acestora creste. El a mai transmis ca alegerile din 2016, care au adus PSD la guvernare, au fost castigate de cei din teritoriu.

”Suntem cu 17 procente sub scorul de la parlamentare si exista o tendinta, nu e o scadere de moment. (...) Am castigat alegerile si cu meritul lui Liviu Dragnea, dar a fost si meritul celor din teritoriu, pentru ca nimeni n-a lucrat singur in aceasta competitie”, a declarat Adrian Tutuianu, B1Tv.

Tutuianu a precizat ca, dupa rezolvarea crizei din partid, psd-istii vor continua cu legile justitiei, Codurile Penale si Legile securitatii nationale.

”Continuam cu legile justitiei pentru ca sistemul judiciar din Romania trebuie resetat, continuam cu modificarea Codurilor Penale, tinand cont si de ce spune CCR, mergem mai departe cu legile privind securitatea nationala, condamnam incalcarile repetate ale drepturilor omului, deci sunt lucruri pe care le-am crezut extrem de importante si am crezut in sinea noastra toti ca acestea au prioritate, nu nemultumirile legate de o persoana sau de o actiune sau alta. De asta am tolerat niste lucruri. De data asta am rabufnit si suntem mai multi”, a mai declarat Tutuianu.

Sursa foto: Agerpers / Mihai Poziumschi

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri