Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat, vineri, ca semnatarii scrisorii anti-Dragnea trebuie sa explice acest demers, despre care a sustinut ca a produs un deficit de imagine partidului, si sa suporte rigorile Comitetului Executiv.

"Sunt din grupul celor care il sustine pe presedinte, asa cum cred ca o sa-l sustina peste 70-80% din persoanele prezente, iar ceilalti trebuie sa justifice deficitul de imagine pe care ni l-au produs prin aceste scrisori, prin aceste discutii, lucru pe care puteau sa le faca foarte simplu in Comitetul Executiv fara sa fie nevoie de scrisori sau de tot felul de chestiuni de genul acesta. Trebuie sa ne spuna mai multe lucruri, trebuie sa ne spuna, in primul rând, ce au vrut sa zica in momentul in care au spus ca noi suntem in razboi cu DNA, cu societatea civila, sa ne spuna daca DNA face parte din societatea civila, SRI si alte entitati pe care le-au prezentat acolo, presedintele României. Mentorul care a scris aceasta scrisoare trebuie sa explice acest lucru", a spus Radulescu, inainte de sedinta CExN.

El a afirmat ca Adrian Tutuianu a permis instalarea unui sistem de supraveghere SRI, insa a refuzat sa precizeze unde.

"Exista o persoana, eu nu vreau sa nominalizez pe niciunul dintre ei, pentru ca nici nu-mi face placere sa-i nominalizez, nici nu-mi face placere ceea ce au facut si, pentru asta, cu unii am fost prieten, de astazi incolo nu o sa mai fiu prieten cu ei, pentru ca nu am inteles demersul lor. Este total impotriva partidului si a cursului firesc pe care ni l-a dat electoratul, au probabil o misiune a lor, dar trebuie sa o explice astazi si sigur ca trebuie sa suporte si rigorile pe care Comitetul Executiv le va hotari. (...) Domnul Tutuianu. Intrebati-l pe dânsul unde. Trebuie sa povesteasca dânsul mai multe, trebuie sa ne spuna si noua de ce protocoalele au fost legale", a sustinut deputatul PSD.

El a adaugat ca, daca ar avea posiblitatea, ar cere excluderea celor care au semnat scrisoarea. "Exact ei, care si-au pus oameni foarte multi, ei se plâng ca presedintele a pus oameni fara ei. Asta este o minciuna ordinara. Nu poti sa spui acest lucru pentru ca esti ipocrit si mincinos", a mai spus Radulescu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri