Gabriela Firea pierde din sustinerea din Consiliul General al Municipiului Bucuresti, dupa ce patru consilieri PSD au fost dati afara din partid. Consilierul general PNL Ciprian Ciucu sustine ca in acest fel Firea pierde chiar majoritatea din CGMB, noteaza G4Media.

Daniel Florea, primarul PSD din Sectorul 5 care a propus eliminarea Gabrielei Firea din partid, a exclus din PSD patru consilieri din Consiliul General (CGMB), potrivit unui anunt pe Facebook. Mai mult, fara acesti consilieri, care ii erau fideli Gabrielei Firea, ea pierde majoritatea in Consiliul General, ceea ce va duce ca initiativele primarului general sa aiba sanse mici de a trece la vot.

”In sedintele succesive din 19.10.2018, Biroul Permanent si Comitetul Executiv al PSD Sector 5 au aprobat, in unanimitate, excluderea din partid a membrilor Florea Ancuta Doina, Pavel Marius Adrian, Sandulescu Nina si Suhan Valeriu Nicolae, pentru voturi repetate impotriva intereselor legitime ale cetatenilor Sectorului 5, care i-au trimis sa ii reprezinte in Consiliul General al Municipiului Bucuresti”, se arata intr-o postare pe contul de Facebook al PSD Sector 5.

Legea spune ca atunci cand un consilier local este exclus din partidul pe listele caruia a candidat, acesta isi pierde locul in Consiliul local sau Consiliul General si va fi inlocuit de primul candidat care nu a castigat la alegeri un post de consilier.

Pierderea majoritatii, un scenariu nu atat de indepartat

Gabriela Firea a avut deja dificultati in a gasi o majoritate in ultima sedinta a CGMB, cand proiectul sau pentru acordarea de vouchere pentru car sharing a picat la vot.

Excluderile vin pe fondul razboiului politic din PSD dintre Liviu Dragnea si Gabriela Firea. Daniel Florea este loial presedintelui PSD si, prin excluderea celor patru consilieri, a urmarit tocmai ruperea majoritatii controlate de Gabriela Firea in Consiliul General si blocarea proiectelor acesteia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri