Premierul Viorica Dancila ar trebui sa termine astazi evaluarea ministrilor si sa aiba o discutie cu liderul PSD, Liviu Dragnea. Din informatiile de pana acum ar fi aproape 10 ministri pe lista neagra a remanierii, informeaza Digi24.

Mai mult, ca urmare a faptului ca negocierile nu s-au incheiat, Comitextul Executiv National (CExN) al PSD ar urma sa fie amanat.

Stabilit pentru miercuri, CExN-ul poate avea loc fie in weekend, fie la o data ulterioara. In cadrul reuniunii ar urma sa se decida care sunt ministrii care pleaca in urma a doua analize: o evaluare facuta de premier si o alta facuta la PSD.

Din informatiile Digi24 de la aceasta ora, zece ministri ar urma sa fie remaniati.

Printre acestia se numara doi vicepremieri: Paul Stanescu – portofoliul Dezvoltarii ar urma sa fie preluat de Olguta Vasilescu, care va fi inlocuita la Ministerul Muncii de Rovana Plumb.

De asemenea, Niculae Badalau ar urma sa revina in functia de vicepremier, in locul lui Viorel Stefan. Acesta din urma ar urma sa preia Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF).

Ministrilor care ar urma sa plece li se reproseaza ca nu stiu sa comunice si ca nu stiu sa gestioneze ministerul, adica sa ii coordoneze pe functionarii publici.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri