Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, vineri, ca vor fi achizitionate 150 de ambulante noi pana la finalul anului si alte 500 pana in martie 2019, din acestea, un numar de 55 urmand sa fie repartizate unitatilor de ambulanta din judetul Sibiu, potrivit Agerpres.

"Pana la sfarsitul anului vor fi aduse 150 de ambulante, iar pana in martie, inca 500", a spus ministrul Sanatatii.

Sorina Pintea a aratat ca ii va propune lui Raed Arafat ca la Sibiu sa fie repartizate 55 de ambulante noi, cu 22 mai multe decat este prevazut in prezent, pentru ca aici va avea loc Summit-ul UE in mai 2019.

"Am decis (...) si datorita ca avem Summit-ul in mai, sa majoram numarul de ambulante noi, care va fi destinat Sibiului. Deci, s-a estimat 35, eu am propus prin raportul meu si il voi trimite domnului Arafat, sa suplimentam cu inca 22, avand in vedere ce se va intampla atunci", a explicat ministrul Pintea.

Ministrul Sanatatii a spus ca in urma unui control la Ambulanta Sibiu, "sunt anumite aspecte pe care urmeaza sa le clarificam", fara a detalia exact despre ce probleme este vorba.

In 9 mai 2019, Sibiul va fi, pentru o zi, capitala politica a Uniunii Europene, aici urmand sa se reuneasca sefii de stat din UE la primul summit european de dupa Brexit.

Sursa foto: Agerpres FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri